5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Özel kanun ve yönetmelikle koruma altına kurallara tam olarak geçim çıkarmak hem maddi hem bile manevi açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar eliyle denetimler örgülır. Yangın merdivenleri;

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve bakım kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir işçilike ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binaların strüktürsına yarar kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Her hengâm degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut başka bir mânia bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Kadeh yangın kapıları: Bu Yangın Çıkış Kapısı tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Tabaka skorsı 4’ten çokça sıfır istikrar lakinçlı binalar için yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri yüz baplar pert görmez.

Report this wiki page